Magazinul Altex din complexul Iulius Mall Cluj-Napoca a fost reamenajat  și oferă clienților o experiență de cumpărături modernă și completă

Magazin Altex. FOTO Altex

Altex, liderul pieței electro-IT din România, continuă strategia de modernizare și tehnologizare a centrelor sale de servicii. Magazinul Altex, din incinta complexului Iulius Mall din Cluj Napoca, a fost reamenajat și din data de 8 septembrie clienții sunt așteptați ȋntr-o atmosferă nouă, festivă, pentru a se bucura de o experiență de cumpărături îmbunătățită, dar și de ofertele speciale pregătite pentru acest eveniment.

”Campania de modernizare și tehnologizare a magazinelor a pornit din dorința de a oferi clienților o experiență completă de cumpărături. Acum, la finalul procesului de reamenajare a magazinului Altex, din complexul Iulius Mall, din Cluj, putem afirma că această unitate a ajuns la standardul dorit de companie și îi așteptăm pe clujeni, în număr cât mai mare, să profite de o gamă extinsă de produse, la cel mai bun raport calitate-preț, dar și de o experiență in store îmbunătățită.” spune Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Magazinul se află ȋn incinta complexului Iulius Mall, din Cluj-Napoca (Str. Alexandru Vaida Voievod, nr.53-55, cartier Gheorgheni), are o suprafață comercială de peste 1.300 mp și un stoc de peste 47.000 de produse. Retailer-ul mai deține două magazine ȋn oraș: Media Galaxy, din centrul comercial Vivo, și Altex, din centrul comercial Aushopping Iris.

În urma campaniei de modernizare și retehnologizare a fost schimbat mobilierul, pardoseala, instalațiile de securitate și cele electrice, dar și sistemul de climatizare. Sistemul tradițional de iluminat a fost înlocuit cu unul de tip LED, care oferă un consum de energie mult mai redus. În plus, au fost introduse displayuri digitale care oferă clienților o experiență in store mult mai bună.  De asemenea, magazinul Altex este dotat cu sistemul de etichetare electronică, ce asigură o vizibilitate crescută a prețurilor la raft, dar și o schimbare rapidă și conformă a acestora.

Oferte imbatabile, surprize și show live cu DJ Adrian Șaguna

Magazinul Altex, din incinta Iulius Mall, din Cluj îi așteptă pe locuitorii municipiului Cluj-Napoca, dar și pe cei din împrejurimi,  de joi 8 septembrie, pentru a profita de o experiență de cumpărături mult mai bună, un stoc mai mare de produse, dar și multe surprize, într-o atmosferă de sărbătoare. DJ Adrian Șaguna va fi responsabil cu distracția și va oferi clienților un show live, cu muzică bună, de la ora 17.00, în fața magazinului Altex, din incinta Iulius Mall.

În perioada 8 – 14 septembrie, toți clienții Altex pot profita de ofertele dedicate la produsele electro-IT mult dorite. În plus, aceștia beneficiază de transport gratuit la comenzile online de minimum 100 de lei și pot opta pentru serviciul de livrare cu doi curieri, pentru produsele voluminoase.

Special pentru acest eveniment Altex Travel a pregătit două oferte speciale:

Charter Hurghada, Egipt, Titanic Aqua Park Resort 4*, 7 nopți, avion, UAI, loc în cameră dublă – 679 euro/persoană, din 2.10.2022

Charter Dubai, EAU, Rove At The Parks 3*, 7 nopți, fără masă, loc în camera Rover – 699 euro/persoană, din 17.11.2022

Magazinul Altex din complexul comercial Iulius Mall, din Cluj-Napoca va fi deschis de luni până duminică între orele 10:00 – 22:00, excepție făcând în data de 8 septembrie, atunci când programul o să fie unul extins, de la  07.00 la 22.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*