NETOPIA Payments procesează plățile online de reîncărcare a ski-pass-ului pentru toate pârtiile de schi din Poiana Brașov

Horia Grozea. FOTO Total PR

NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți electronice din România, și Primăria Municipiului Brașov anunță lansarea opțiunii de plată online cu cardul a punctelor de ski-pass pentru toate pârtiile din Poiana Brașov. Astfel, cei care schiază în zonă vor putea evita cozile și aglomerația de la casieriile de la telegondolă și telecabine, prin intermediul plății online.

Soluția pentru încărcarea punctelor online pe ski-pass-urile pentru transportul pe cablu din Poiana Brașov este disponibilă în cadrul unui proiect pilot care a început weekendul trecut și care va fi testat până la sfârșitul acestui sezon de schi.

Utilizatorii care au achiziționat deja un ski-pass îl pot încărca online cu puncte pe care le pot plăti digital prin intermediul procesatorului de plăți NETOPIA Payments. Astfel, aceștia trebuie să acceseze www.skibv.ro unde au posibilitatea să își creeze un cont printr-un proces simplu, care presupune doar introducerea adresei de e-mail a utilizatorului. Ulterior, sistemul generează automat un link de confirmare, trimis pe e-mail, care va permite înregistrarea contului.

Pentru încărcarea ski-pass-ului cu puncte online, utilizatorii trebuie să completeze în secțiunea „Cardurile tale” datele referitoare la cardul sau cardurile de acces precum numele, tipul și seria acestora. După salvarea online a fiecărui card, acesta este înregistrat în sistem și va fi afișat automat în secțiunea „Cumpără”, adaptat fiecărui tip de pachet de puncte disponibil, pentru adulți sau copii. Utilizatorul are posibilitatea să își aleagă apoi pachetul de puncte dorit și cardul pe care optează să îl încarce, finalizând comanda. După accesarea butonului „Plasează comanda”, acesta poate face plata online prin NETOPIA Payments, completând datele cardului, la fel ca pentru orice altă achiziție online.

„Utilizatorii ski-pass-urilor pentru transportul pe cablu din Poiana Brașov pot achiziționa puncte online folosind opțiunea de plată electronică disponibilă prin NETOPIA Payments printr-un proces foarte simplu și rapid, similar oricărei alte achiziții online. Acest lucru le permite să salveze mai mult timp pentru schi, în loc să aștepte la cozile de la casierii sau să își întrerupă programul pentru a reveni la punctele de cumpărare de la telegondolă sau de la cele două telecabine. Totodată, împreună cu municipalitatea locală avem în plan extinderea acestei soluții, care va oferi inclusiv opțiunea plății abonamentelor pe zile sau ore, începând cu sezonul următor”, a declarat Horia Grozea, Director Vânzări și Marketing, NETOPIA Payments.

Platforma www.skibv.ro a fost lansată de Primăria Brașov în parteneriat cu Ana Teleferic, SC Insight Software SRL (reprezentant Skidata Austria în România), S.C Ski Brașov SRL şi NETOPIA Payments. Începând cu sezonul următor, în cadrul platformei, va fi accesibilă și încărcarea electronică și plata online a abonamentelor pe zile sau ore, dar și disponibilitatea altor funcții precum verificarea online a soldului. În prezent, verificarea soldului se poate face doar la ghișee după prima activare prin porțile de intrare.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*