macPad – pentru visatorul din tine

daca inca mai speri, ia o poza sa salivezi putin.e clar ca e doar un mock-up, dar arata bine. stilul de iPhone, ecran mare, muti-touch, unitate optica si toata conectica unui macBook.

nu cred ca mi-as lua asa ceva cind/daca o sa apara. dar e bine de stiut ca macar de designeri nu ducem lipsa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. pfffffffffffff adriane tata e tare asta :) jurrr deci am chiar “salivat ” ce tare eeee abia astept sa apara sal eauu pe bune :D is pasionat de jucariile touch screen :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*