mms pe iPhone, dar nu de la apple

apple a acceptat in appStore o aplicatie care ofera utilizatorilor MMS. nu e pe calea clasica, dar vine in curind.

aplicatia a fost scrisa de o firma suedeza la cererea operatorului GSM local. daca si alti operatori vor dori sa aiba aplicatia ei o pot primi personalizata in AppStore-ul tarii respective. asa ca acum depinde de Orange. dar nu cred ca vom astepta mult pina cind vom putea sa beneficiem de varianta crackuita.

nu se stie deocamdata care va fi modul de functionare al aplicatiei. cel mai probabil va fi o combinatie intre mail si sms: utilizatorul va primi o adresa de mail speciala asociata cu acel nr de telefon si asa va putea sa vada si sa descarce automat pozele, filmele sau tot ceea ce se mai poate tremite prin MMS.

nu am folosit niciodata MMS, dar tot nu inteleg de ce asteapta apple aplicatii 3rd party in loc sa dezvolte ei ceva simplu pentru toti.

ca sa nu ramana mai prejos, apple ne da “iPhone your life ” – un site dedicat apicatiilor pentru iPhone – mai un review, mai o descriere amanuntita… bune de citit atunci cind nu ai ce face…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Nu cred ca va functiona cu ajutorul e-mail ,din cate am citit este o aplicatie de mms nativa la fel ca si pe majoritatea telefoanelor .Aplicatie care trimite imaginea pe adresa de mail exista deja in appstore si este complet inutila daca trimit la cineva care nu are abonament de date sau un telefon cu aplicatie de mail sau browser de internet cat de cat
    “nu am folosit niciodata MMS, dar tot nu inteleg de ce asteapta apple aplicatii 3rd party in loc sa dezvolte ei ceva simplu pentru toti.”
    Asta ma enerveaza si pe mine pentru ca mai mult ca sigur va fi contra cost o aplicatie care este inclusa din start in orice alt telefon nou ,daca au reusit sa creeze aplicatii/jocuri pentru demo in doua saptamani cred ca asta de mms o faceau in 3 zile .
    Am folosit mms si fara videorecording este cam jumatate de mms + ca pot sa pun pariu ca orange nu va include mms in abonamentele speciale de iphone cu atat mai putin pentru cei care deja au abonamentele ,nu au nici macar voicemail inclus ,care era o mare chestie la iphone .

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*