MacBook Touch – nu ai nevoie de surubelnita

Echipa care a creat iWatch vine acum cu un concept nou, la fel de interesant. Ce ar fi daca MacBook-ul tau are avea trackpad si tastatura detasabila?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

5 Comments

  1. interesanta idee. as face o completare: ar fi bine ca locasul touchpad-ului sa fie destul de incapator cat un iphone / ipod touch, si sa iti folosesti iDevice-ul ca touchpad in timp ce il sincronizezi cu iTunes. astfel MacBook-ul va putea facilita de GPS, busola, accelerometru. … de la iPhone. economie de usb-uri si de spatiu ;)

  2. stim cu totii ca aple is magic asa ca daca ai vedea acest concept pe alte devrice uri decat ale apple nu ti s ar parea asa de interesant dar pe un apple te surprinde de fiecare data…….

  3. @gabi: aici e vorba mai mult de un laptop(notebook) ,pe cand la dell era implementata chestia pe un XPS,care aduce a desktop mai mult,sau cel putin asa cred eu

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*