Fring pentru iOS 4

Una dintre aplicatiile mele de suflet cind vine vorba de messenger pentru iPhone este Fring. Si nu pentru ca o folosesc atit de des (ba chiar am sters-o din iPhone de cind au aparut Yahoo Messenger si Skype), ci pentru ca a aparut prima data in Installer.

Astazi Fring a venit cu un update pentru iOS 4. Printre noutati, pe linga capabilitatea de a lucra in background, se numara si video chat-ul. Cel mai important este ca merge si pe 3G. Ceea ce FaceTime nu vrea sa faca.

Mi se pare mie sau tipul din video aduce putin cu Steve Ballmer? E cel putin la fel de Hyper, chiar daca are mai mult par.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Adrian, am si eu o problema….Cand sun cu video sta vreo 1-2 secunde pe video si dupa aceea da logout. Iar daca incerc sa sun pe cineva care e offline imi iese din aplicatie.
    Ai idee ce ar putea fi?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*