MacBook Air cu tastatura romaneasca

Nu stiu de cind sunt pe piata, dar pentru mine sunt o noutate. Singurele Mac-uri care mi-au trecut prin mana aveau tastatura americana, franceza sau spaniola.

Pe asta l-am vazut astazi intr-un magazin de electronice din Constanta.

Nu cred ca-i foloseste cuiva, dar ma bucur ca Apple se gandeste si la Romania.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Din cate stiu, toate macbook-urile vandute pe canale oficiale in Romania au tastatura in romana. Si chiar folosesc, odata ce te-ai obisnuit cu ea, ajungi sa tastezi doar cu diacritice.

  2. ba mai mult chiar: după ce te obișnuiești, cauți un driver sau un utilitar ca să ai și pe windows diacriticele în aceeași poziție!
    cred că ți’ar folosi și ție să poți scrie mai ușor articolele cu diacritice! :D

  3. Super tare asta! am vazut si la un iMac prin anii 98. nu e noutate asta. tastatura aia e pt. turci! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*