boio.ro te invita la “Mobile Monday Developer Summit”

Esti pasionat de IT&C si vrei sa cunosti developeri sau oameni importanti din industria mobila? Atunci “Eastern European Mobile Monday Developer Summit” este pentru tine. Evenimentul dureaza 3 zile si cuprinde Conferinte, Workshop-uri o expozitie si competitii, toate legate de comunicatiile mobile.

Printre vorbitori se afla reprezentanti ai RIM, Sonny Ericsson si Samsung Bada. Evenimentul are loc in Bucuresti, la World Trade Center intre 26 si 28 septembrie 2011. As fi fost si eu prezent, daca nu aveam un eveniment important de pregatit.

Accesul in zona de Workshop si de Expozitie este gratuit, dar conferintele costa 199 euro. Biletul include taxa de intrare la Droidcon.

boio.ro pune la dispozitie doua bilete. Nu le ofer prin tragere la sorti pentru ca sunt convins ca developerii cu adevarat interesati de eveniment vor aparea imediat. Asadar, primii doi comentatori de la acest articol primesc o cite o invitatie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

 1. Salut !

  Special pentru asta m-am trezit.
  Aveam eu un sentiment ca despre asta o sa scrii, de unde..nu stiu.
  Well, cred ca sunt primu sau ultimul, sau pur si simplu sistemul nu accepta automat comentarile, oricum…bafta !

 2. in caz ca nu poate ajunge invitatia la unul din cei doi de mai sus, poate ajunge la mine? :)

  merci

  PS: felicitari!!

 3. Bogdan poti lua tu invitatia mea, din pacate eu nu pot ajunge. Adrian te rog sa iei legatura cu Bogdan si sa ii dai lui invitatia pe mail ..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*