Aplicatiile de iPad stralucesc prin interfata

Ca sa faci o aplicatie buna pentru iPad nu mai ai nevoie doar de o idee, asa cum era pe iPhone. Acum totul inseamna sa creezi o interfata superba. Altfel nu vei fi bagat in seama. Si unii developeri au inteles ca nu e de ajuns sa mareasca niste meniuri si poze de pe iPhone si sa re-trimita aplicatia cu “HD” sau “XL” in coada numelui.

Ecranul iPad iti ofera spatiu mai mult si utilizatorul va putea sa observe fiecare detaliu de buton in parte. Cine deseneaza mai bine interfata, isi va castiga respectul userilor.

Avem deja citeva exemple foarte bune care vin de la developeri independenti. Twitteriffic si Yahoo sunt gata sa-si lanseze doua minunatii de aplicatii.

Eu abia astept aplicatii romanesti pentru iPad si sunt curios daca developerii romani au prins ideea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*