Mac OS X Snow Leopard in imagini

nu intra in panica, nu au aparut screen-shot-uri cu varianta finala a 10.6, dar avem niste mock-up-uri foarte reusite.

in imaginea alaturata, creatorii au imprumutat mult de la iTunes si au aplicat toate informatiile venite de la beta testeri. Stiu ca nu arata foarte diferit de Leopard dar combinatia nu e rea deloc. Se paote observa navigatia in tab-uri si cu preview in Finder si deja celebrul presupus Marble UI.

Apropo, stii ca poti sa ai deja look-ul Marble?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*