premii de la Apple?

asta e ceva ne-mai-auzit : D

Apple se pregateste sa celebreze 1 miliard de download-uri din AppStore si cu ocazia asta da premii. interesant este ca nu esti obligat sa cumperi ceva, ci doar sa completezi un formular. Poti sa o faci si de 25 ori pe zi!

premiile sunt: 1 iTunes Gift Card in valoare de 10.000$, 1 iTouch, 1 Time Capsule si un MacBook Pro.

Apropo, daca acel counter reflecta realitatea, in fiecare secunda sunt descarcate peste 100 aplicatii din AppStore. iar astea sunt in top 3.

ca de obicei, romanii nu pot sa participe…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. “Download an app and you’ll automatically get the chance to win a $10,000 iTunes Gift Card, an iPod touch, a Time Capsule, and a MacBook Pro”
    Am citat de pe site-ul Apple.
    E vorba de UN card de 10.000 USD, nu de 10.000 de carduri.
    Baftă!

  2. Romania nu este pe lista asa ca degeaba! Nu toate stirile sunt valabile si pentru romani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*