mac da’ rau

zvonuri (evident neconfirmate de catre apple) spun ca in septembrie vom avea un macBook air mai tare si …la fel de mare: procesor intel penryn de 2,06 GHz, baterie mai buna si hdd de 200 GB. in plus apple va suplini lipsa porturilor usb cu un wireless usb incorporat. deja devine intereant, nu?

si despre iPhone se spun multe. de exemplu ca firmware-ul 2.1 aduce un procesor 3G mai rapid. (userii spun ca viteza internetului pe 3G nu e deloc aproape de cea promisa). bine ca se poate rezolva pe cale software…

tot 2.1 va aduce si Maps cu google transit – adik un fel de gps pentru pietoni si informati despre sistemul de transport in comun. DIN STATE. ar fi culmea ca google maps sa ofere informatii despre autobuzele ratb. sa nu visam frumos degeaba totusi…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*