de la rusi vine… razboiu rece

avem 2 ipoteze:

1. sa zicem ca rusia se gandeste sa intre si in romania. noi suntem parte NATO. americanii sunt asa de ocupati in irak si afganistan incit nu prea are timp si chef sa ne ajute si pe noi.

america nu isi respecta indatoririle de membru nato?

2. sa presupunem ca americanii se baga intre rusia si georgia. nu prea cred, dar sa ne imaginam ca e asa. rusii raspund violent si incep iar razboiul rece.

deci cum o dai tot americanii sunt de vina…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Chestia asta sucks!!

    Cine si-a imaginat ca “orgoliul” rusnacilor a fost inabusit odata cu federalizarea URSS-ului viseaza basme cu Fetzi Frumosi si Ilene Cosanzene….sau poata tras ceva pe nas ;-)

    Uriashul doar se face ca doarme… iar “prerinul” de la apus e doar marketing. Si ala tot de origine “hamerikana”…

    Spor maxim. Si Doamne fereste de ce-a zis Serban…

  2. idealismul politic si-a cam trait traiul..realismul e la putere..incepe lupta pentru resurse si ar insemna sa fim tampiti sa credem k americanilor le pasa de noi .. si toti s-au folosit si se folosesc si de trupele noatre ca sa controleze pentru inca cat vor muschii lor iraku…..ce buni sunt ei si altruisti …cum nu puteau ei sa doarma k era dictaura in irak ….:-j

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*