m-am luptat cu un Mac Mini

tocmai am terminat de instalat un nou HDD si Ram intr-un Mac Mini. Sunt o gramada de tutoriale pe net asa ca nu am sa fac si eu unul acum…

Cel mai dificil moment din toata povestea este sa deschizi carcasa. Am reusit dupa vo 15 minute si 5 zgarieturi de carcasa mai tarziu, cu ajutorul unui Putty Knife (un fel de spatula). Ca sa schimbi HDD-ul sau Ram-ul trebuie sa scoti vo 8 surubele si sa desfaci o panglica de pe placa de baza si o mufa de la antena de Wifi. Nimic mai simplu.

Daca ai cu ce sa faci o copie a continutul de pe HDD-ul vechi pe cel nou (cu ajutorul Super Duper, de exemplu), cind il bagi in computer vei putea sa bootezi direct si sa ai acelasi computer vechi cu un HDD nou. Daca nu, mai trebuie sa reinstalezi toate cele si ai un nou Mac Mini, mai rapid si mai spatios.

Desfacerea si inlocuirea pieselor a durat mai putin de 20 minute, iar Instalarea poate sa ia intre 35 minute si o ora.

Este prima data cind intru intr-un Mac si ma ocup de partea de Hardware, dar dupa ce contruiesti un PC de la cap la coada, schimbarea unui HDD sau Ram e joaca de copil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Un Mac Mini! Tentant. Mi’as dori asa ceva.
    Am un iMac G4 de 15″, considerat cel mai frumos model de la iMac, cu un Mini cred ca as face totusi schimb. :)
    Mac Mini e fain ca e axat pe multimedia :)

  2. Salut,
    Am o problema cu butonul home de la ipod touch in sensul ca nu mai raspunde.Dupa ce intru in vreo aplicatie nu mai pot sa revin la home screen pentru ca butonul home nu raspunde.am incercat sa-i dau restore dar nu merge .Ceva solutii?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*