lumea prin ochii google street-view

google street view iti poate oferi o gramada de imagini interesante. ultima galerie care le aduna pe cele mai funny, neobisnuite sau …compromitatoare a aparut pe net.

si in plus, google maps si-a reinoit imaginile din romania. eu am reusit sa gasesc blocul in care-mi stau parintii si in care am crescut. :)

in plus am aflat ca daca plec de la constanta cu … masina, ajung in california in 32 zile. asta dupa ce iau atlanticu la inot. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*