wordpress-erii la apel

WordCamp 2007 incepe peste 3 saptamani in San Francisco, California. asta e locul in care trebuie sa petreci doua zile daca vrei sa afli mai mult despre wordpress. 

si cum biletu nu va costa decit in jur de 20 $ mai raman doar restul cheltuielilor: drumul dus-intors bucuresti-san francisco: 1000 $, hotel in SF: 60$/noapte, mancare si suveniruri: 300$. sufletul impacat ca nu ai ratat WordCamp: priceless :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*