conspiratia muzicii gartis

nu stiu daca s-au vorbit inainte, dar cu siguranta baietii de la you tube, real si EMI au dat o veste buna amatorilor de muzica gratis.

prima stire a fost relansarea real player. de fiecare data jucaria a fost groaie si numarul celor care o foloseau era foarte mic. de data asta insa, playerul vine cu u optiune interesanta: video ripping de pe youtube sau alte site-uri de profil.

a doua stire a fost contractul dintre EMI si You tube. cu ajutorul lor vom avea de acum inainte videoclipuri prezentate pe youtube.

acum nu stiu daca a mai facut cineva legatura intre cele doua povesti, dar un lucru este sigur. combinindu-le, vom avea videoclipri gratuite, a moda si cit se poate de noi de la EMI pe computerul propriu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*