holograf – cu gindul la drum

am gasit ascuns prin niste foldere din computer citeva albume holograf si am inceput sa le ascult.

holograf imi aduce mereu aminte de drum. asta poate si pentru ca in masina de la TVR aveam citeva casete Holograf (de pe la conferintele de presa le trupei) pe care le tot ascultam. de obicei, aveam timp de ascultat doar atunci cind mergeam la Bucuresti cu al meu coleg George.

drumurile de la bucuresti la constanta erau lungi pe vremea cind nu exista decit autostrada de la cernavoda la fetesti iar cei 250 km era greu seara printre camioane si soferi care nu stiau sa lase faza lunga jos…

amintiri frumoase : )

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*