11 iulie, ora 8 dimineata

stii unde o sa fiu? nu la o coada la care am stat toata nopatea. sper…

atunci se lanseaza iPhone 3G.

am 2 variante: fie merg la un AT&T store micutz de prin downtown miami. baietzii par destul de dotati. fie merg la Apple store din Miami South each. locatia de pe Lincoln road e mai departe de mine dar e mai probabil sa gasesc ceva acolo decit la at&t.

nu de alta, dar vreau sa vedeti si voi cum arata jucaria pe care o asteptam de un an…

daca iPhone 3G se lanseaza la ora 6 seara asa cum s-a lansat prima versiune anul trecut, nu voi putea sa ajung sa-l vad pina pe 14 iulie… deh… mai si muncesc. in weekend nu sunt in Miami…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. deci…. am urmatoarea ecuatie cu o singura necunoscuta. Cineva imi poate lua iphonele 3G din state. Necunoscuta – exista solutie de de locare ca la iphone 1. Si doi- deciii… a doua necunoscuta – exista varianta sa-l cumpere fara abonament ?

    multumesc

  2. @adriang: 1. nu exista inca o solutie de deblocare si nu se stie cind sau daca va exista una.
    2. nu din statele unite. se va putea din anglia, italia si alte tari dar preturile depasesc 5-600 $

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*