iPhone pe modelul Apple TV

Imi vine greu sa cred povestea asta, dar WSJ zice ca Apple vine cu un iPhone mai mic (nu vreau sa-i spun “Nano”) si cu un MobileMe gratuit, mai bun. Noua jucarie ar avea un ecran cit tot telefonul, Voice Navigation si ar scapa de Home Button. Partea mai interesanta este legata de MobileMe gratuit care va inlocui cablul acela de legatura intre telefon si iTunes.

Cum ar fi sa avem un iPhone Nano (ok, am zis-o) care face totul in Cloud si nu are deloc local storage? Adica nu ai pe el muzica, filme, jocuri si totul se face prin streaming. hmm…

foto via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Cum ar fi sa avem un iPhone Nano (ok, am zis-o) care face totul in Cloud si nu are deloc local storage. Adica nu ai pe el muzica, filme, jocuri si totul se face prin streaming. hmm…

    Nu cred ca la asta s-au referit cand au vorbit de sincronizare wirelles ,chiar ar fi o idee foarte proasta in momentul de fata in care acoperirea si streameang-ul nu pot face fata nici macar utilizarii ocazionale ,cu atat mai putin sa tii toate informatiile pe un server si sa te trezesti tot timpul ca din cauza unei slabiciuni de retea iti vine sa dai cu telefonu de pereti .
    Nici macar la Aplle TV nu mi se pare in regula chiar daca acolo e vorba totusi de o conexiune mult mai stabila .

    iPhone-ul nano cu ecranul “din colt in colt” suna excelent si probabil ar avea acelasi efect ca si iPod nano ,chiar daca e mai mic pare mai “cool” ,un produs pe care apple isi poate permite sa experimenteze cu solutii putin mai neobijnuite cum ar fi renuntarea la butonul fizic (home button) fara sa riste sa piarda din cota de piata datorita unor useri nemultumiti de solutie ,pe langa toate astea imi aduce aminte de un mock-up care mi se parea excelent acuma 2 ani cand a aparut si pare sa fie la moda si azi :)

  2. mie sincer nu mi se pare o super idee sa faca totul in could, pentru ca in romania nu exista conexiuni internet peste tot… si unii poate nici nu ar avea nevoie de internet. eu de exemplu am avut iphone un an cu internet, si dupa ce s-a terminat abonamentul, l-am mai tinut un an. singurul lucu care nu mi-a placut fara internet era ca nu puteam sa caut diverse chestii pe net la scoala, cand aveam nevoie. dar m-am obijnuit. oricum, in toata perioada aia aveam un router wireless in casa.

  3. este absurd sa “nu aibe memorie”, si cam imposibil; cred ca referirea este la memoria pt user, nu cea de OS. Mai mult daca “nu are memorie” -> nu are nici camera, unde ar mai fi pastrat pozele/filmele. Si sa nu uitam sms/mms/mail(asta nu ar fi problema)/call log ???

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*