Totul despre Verizon iPhone 4

Ti se pare interesant ca verizon aduce iPhone? Well. pentru noi, asta nu prea inseamna nimic important.

Am decis in ultimul moment sa va povestesc ce se intimpla la Conferinta de presa Verizon care are loc acum. Sesiunea de live-blogging asistat este scurta, dar aflam si cite ceva despre schimbarile minore legate de hardware si software.

18: 07 – Seful Verizon e acum pe scena: Astazi facem un parteneriat cu Apple

18:08: Verizon iPhone 4 vine pe piata de luna viitoare.

Verizon iPhone

18:09 – Tom Cook de la Apple urca pe scena.

Actiunile Apple cresc in 3, 2, 1….

18:12 – iPhone de la Verizon merge pe retelele CDMA

18:15 – Guess what? iPhone 4 de la Verizon NU arata la exterior la fel ca actualul iPhone 4. Apple a facut modificari la antena! Cu toate acestea, imaginile de pe site-ul Verizon sunt contradictorii. Unele arata schimbarea de antena, altele nu.

18:18 – Pe 3 februarie clientii actuali pot sa-l comande, iar pe 10 februarie oricine poate sa-l cumpere online. Verizon iPhone 4 va fi 199 dolari pentru modelul de 16GB si 299 pentru cel de 32GB cu Mobile HotSpot inclus in pretul abonamentului. Acum ramane de vazut cit va costa acel abonament. Lunar.

Urmeaza sesiunea de intrebari si raspunsuri.

Tim Cook sustine ca iPhone CDMA nu va fi exclusiv pentru Verizon si Apple vrea sa aduca pe viitor update-uri la el.

Verizon iPhone nu va avea Data si Voce simultan. Asta e din cauza retelei care nu suporta asta. Deci daca vrei sa vorbesti la telefon nu poti sa verifici mailul sau sa dai un tweet in acelasi timp. Apple a ales sa accepte problema asta de la Verizon doar pentru a face un telefon compatibil CDMA.

In acelasi timp, nu poti sa faci Internet Tethering si sa vorbesti la telefon in acelasi timp. E ca si cum ai avea Internet pe dial-up si atunci cind esti pe net, cine te suna da de un ton de ocupat. Din nou, asa a fost facuta reteaua.

Raman la parerea mea ca iPhone la Verizon anuntat astazi nu merita bagat in seama mai mult decit am facut-o deja. In mai putin de jumatate de an vom avea un nou iPhone 4G, LTE sau 5 care merge in retelele GSM.

Verizon iPhone 4 vine cu firmware 4.2.5

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. Eu sincer sunt foarte curios daca wi-fi hotspot va ajunge si pe modelele actuale printr-un update …..desi sincer “imi e frica de frica celor de la AT&T” sa nu mai ajunga pe modelul actual dupa nici un update .

 2. saliu,
  nu cred ca wi-fi hotspot din 4.2.5 este o optiune a operatorilor gsm…aceasta optiune este parte a sistemului de operare, independenta de vointa operatorilor GSM…nu este acelasi lucru cu tethering-ul din actualul iOS.

  Prin analogie, wi-fi hotspot de la Galaxy S, sau LG optimus one, e rezident in OS compilat pentru aceste 2 terminale si nu e la latitudinea operatorilor GSM.

  corectati-ma daca gresesc…

  :D

  toate bune

 3. @demi: ai dreptate: WiFi hotspot-ul face parte din iOS si va fi disponibil odata cu 4.3 si pe terminalele GSM. Dar operatorii de telefonie mobila pot alege sa aiba functia respectiva available in meniu sau nu.

 4. saliu,

  eu am un 3gs factory unlocked, cu vdf. daca nu fac update la carrier bundle 9.1 (update care nu are apn de internet in configuratie; si vdf a recunoscut ca nu poate oferi internet tethering cu acest carrier bundle) si completez la “apn internet”, atunci personal hotspot devine vizibil si la network settings si in primul ecran din settings.
  insa la 3gs, personal hotspot nu are si wireless. la 3gs se poate face personal hotspot numai ptr USB si Bluetooth.

  deci tot la mana operatorilor a lasat apple acest meniu???

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*