LIVE Blog Totul despre noul MacBook Pro și produsele lansate de Apple în noiembrie 2020

Apple - One more thing
Apple - One more thing

A venit momentul pentru o nouă conferință Apple, așa că pe 10 noiembrie, începând cu ora 20.00, ne așezăm comod în fotoliu și deschidem un Apple TV sau un browser pe apple.com pentru a urmări evenimentul Apple intitulat “One More Thing”.

Așa cum te-am obișnuit, pe boio.ro urmărești o sesiune de Live Blog, iar, mai nou, avem și un comentariu live alături de alți 3 prieteni pasionați de tehnologie și de produse Apple: Răzvan Burzcast de la Burzcast, Ionel Rohneanu de la iSay și Ionuț Bălan de la MOBzine.

Stream-ul începe în jurul orei 19.50.

20.01 – Tim Cook vorbește despre importanța Mac în line-up-ul Apple

20.08 – M1 conține toate cip-urile într-ununul singur. Vine pe tehnologie de 5nm. Vine cu un CPU de 8-core. Folosește un sfert din baterie. Are 8-core GPU. Are 16-core Neural Engine + Secure Enclave.

20.14 – macOS Big Sur. Craig Federighi vorbește despre integrarea sistemului de operare. Computerul este de 1,9 ori mai rapid.

20.24 – Primul computer cu M1 este MacBook Air. 2 mufe USB-C (Thunderbolt) pe stanga și o mufă audio pe dreapta. Va costa 999 dolari. Bateria ține până la 18 ore. WiFi 6.

20.31 – Mac mini este al doilea computer cu M1. USB-C, USB A, Headphone. 699 Dolari.

20.36 – MacBook Pro de 13 inch cu M1. Ține 17 ore de browsing și 20 ore de video playback. 1299 dolari.

20.42 – Big Sur vine pe 12 noiembrie. Toate Mac-urile vin săptămâna asta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*