Live Blog: Ce lansează Apple la început de toamnă 2020: Apple Watch Series 6, Apple Watch SE, Apple One, iPad Gen 8, iPad Air, iOS 14 și iPadOS14

Time Flies Apple event. FOTO apple.com
Time Flies Apple event. FOTO apple.com

OK, nu este evenimentul pe care îl așteaptă cei mai mulți utilizatori de produse Apple. De ce zic asta? Pentru că eu cred că Apple nu va lansa nici iOS 14, nici noul iPhone acum. Poate chiar nici un MacBook Pro nou.

Acest eveniment va fi despre produsele secundare ale companiei: Apple Watch, AirPods, poate un iPad nou. Și nu e nimic în neregulă cu asta. Sunt, probabil, multe produse interesante, gata de lansare și Apple nu vrea să mai aștepte.

Ne vedem la ora 20.00 pentru o sesiune de Live Blogging despre tot ce lansează Apple astăzi.

20.00 – grafica animată a logo-ului Apple seamănă cu Snake-ul de pe Nokia, din anii ’90 – ’00.

20.02 – Tim Cook se plimbă pe culoarele companiei și vorbește cu noi. Primul subiect – cum a schimbat COVID-19 modul în care noi lucrăm. Focusul de astăzi este pe 2 produse: Apple Watch și iPad.

20.06 – Tim a trecut la ceas repede, a explicat cum device-ul ajută oamenii să devină mai activi și să evite problemele grave de sănătate.

20.09 – Jeff Williams (COO la Apple) vorbește despre ce aduce nou watchOS 7.

20.11 – Apple Watch Series 6 vine și pe roșu, albastru pe lângă cele space grey, gold și argintiu. Noii senzori verifică nivelul de oxigen din sânge. Scanarea dureaza 15 secunde.

20.13 – Apple are un VP pe probleme de sănătate. Ea explică povestea cu oxigenul din sânge și importanța lui.

20.16 – Apple Watch Series 6 se vede mai bine în soare. Vine cu o grămadă de brățări colorate cu sau fără cataramă. Va costa 399 dolari.

20.18 – watchOS 7 vine cu noi fețe și complications.

20.21 – Nu mai ai nevoie de un iPhone să împerechezi telefonul cu el. Poți să setezi ceasuri diferite pe același telefon. Chiar și pe al copiilor. Tu primești o notificare când ajung într-o anumită locație. La școală poți să ai DND activat.

20.22 – Apple Watch SE – un ceas mai ieftin. E un fel de Series 3 și 5 combinate. Prețul pornește, în USA, de la 279 dolari. Apple o să vândă și Apple Watch Series 3 la 199 dolari. Noile modele sunt disponibile la pre-comandă de astăzi. Ajung la consumatori de vineri.

20.30 – Mai multe opțiuni pentru cei care fac sport. Timpul de lucru se vede direct pe ecran în aplicația dedicată (Fitness+). Accesul la aplicația Fitness+ costă 9.99 dolari pe lună sau 79.99 dolari pe an. Nu e disponibilă în România la început.

20.39 – One – abonamentul unic de la Apple conține iCloud, Music, TV+, Arcade, News+ și Fitness+. Abonamentul costă 14.95 dolari/lună pentru o persoană sau 19.95 pentru întreaga familie.

Apple One e disponibil din această toamnă.

20.40 – Tim Cook a revenit și vorbește despre succesul iPad. Apropo, are 10 ani de când a fost lansat.

20.42 – Ted Merendino (Product Manager, iPad) vorbește despre noul iPad, generația 8. Vine cu procesorul A12 Bionic. Merge cu tastaturile de la Apple și cu Apple Pencil. iPad, gen 8 costă 329 dolari.

20.48 – iPad Air – vine cu un nou design. Are carcasă cu margini drepte, ca un iPhone 4S și 5 culori diferite. Ecranul este de 10,9 inch. Nu are home button, ci touch ID care este încorporat în butonul de Home de sus. Hmm, chestia asta e utilă și pentru iPhone, în perioada COVID. Are procesor A14 Bionic pe 5nanometers, ecran anti-reflexiv.

20.58 – iPad Air va avea mufă USB-C, camera FaceTime de 7MP și camera de pe spate va avea 12MP. Costă 599 dolari și e disponibil în Octombrie 2020.

21.02 – Apple păstrează la vânzare și iPad Mini. Nu au menționat prețul în prezentare.

21.03 – iOS 14 apare pe 16 septembrie. La fel și iPadOS 14, watchOS 7, tvOS 14.

Ce îți place dintre noutățile anunțate azi?

Prezentarea Apple este, mai jos, în format video.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*