LIVE BLOG Ce aduce iOS 12, Apple Watch, macOS Mojave

WWDC 2018 vine cu noutăți pe partea de software. Tim Cook a deschis conferința care are loc, anul acesta, la San Jose

20.04 – Conferința e deschisă de noutăți despre AppStore

20.16 – AR o să fie tot mai prezent în iOS 12. Vei putea să folosești telefonul pentru a măsura lucrurile din jur, chiar și în 3D

20.29 – Aplicația Photos vine cu îmbunătățiri legate de căutare printre poze.

20.33 – Vei putea să folosești Siri cu aplicații 3rd party și să setezi custom keywords.

20.34 – Shortcuts – o aplicație care îți arată mici bucăți de informații de la aplicațiile folosite mai des, în funcție de ce ai în calendar.

20.40 – Noutăți pentru aplicația de News, Voice Recorder (care vine și pe iPad) și Apple Books. Da, Apple iBooks se transformă în Apple Books și vine cu noutăți.

20.44 – Aplicații precum DND, ScreenTime și Notifications vin cu îmbunătățiri și mai mult control.

20.51 – Messages duc mai departe ideea de Animoji. Aplicația îți recunoaște limba și o arată pe ecran. Like anyone cares?

20.53 – Memoji – poți să-ți faci un animoji cu fața ta. Again, like anyone cares. Poți să faci o înregistrare cu fața ta animată și să o trimiți cuiva.

21.00 – FaceTime poate să facă apeluri video cu mai multe persoane în același timp.

21.02 – Poți să ai Group FaceTime chiar și pe iPad sau pe Apple Watch.

21.04 – Tim Cook s-a întors pe scenă. Urmează noutățile despre Apple Watch.

21.30 – macOS Mojave este următorul sistem de operare de la Apple pentru desktop. Vine cu dark mode, wallpaper dinamic. Pe desktop vei putea să ordonezi icoanele ca și stacks.

21.45 – Finder are “views” noi. În QuickLook poți să deschizi MarkUp și să semnezi un document fără să-l deschizi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*