Yahoo Messenger dispare pe 17 iulie 2018

Yahoo Messenger
Yahoo Messenger

Câți dintre noi am crescut cu mIRC și apoi l-am înlocuit cu Yahoo Messenger?

Aplicația care a dus comunicarea instant la următorul nivel este oprită de Yahoo. Acum 10-15 ani, dacă spuneai “Messenger” te gândeai la Yahoo Messenger. Locul aplicației a fost luat de “Facebook Messenger”. Nici nu mai zic de WhatsApp care este folosit de oricine sub 45 ani (și nu numai).

Puțină lume știe că Yahoo a fost cumpărat de Oath, iar Messenger-ul ar putea fi urmat de Squirrel – o aplicație disponibilă pentru iOS și Android, dar numai pe bază de invitație.

Cine vrea să-și recupereze arhiva de mesaje din Yahoo Messenger poate să o ceară de aici.

Apropo, cu ocazia asta am intrat și pe contul meu de Yahoo. Da, am unul de când a apărut Messenger-ul, dar nu l-am mai folosit de prin 2012. Chiar și atunci eram pe Gmail și adresa de yahoo era una secundară, folosită doar pentru chat.

Acum sunt pe Facebook, WhatsApp, iMessage și uneori pe Telegram.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Ce vremuri @boioglu

    Eu acum 1 an mi-am accesat contul și am schimbat parola că trebuia să actualizez telefonul. Și eu sunt pe gmail încă de la început și tot aici rămân. Acum folosesc mult mailul personal de pe domeniu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*