littleBits – electronica fara pistol de lipit

Cind am terminat liceul de Electronica si Telecomunicatii si am primit si o diploma in sensul asta, stiam ca sunt asigurat. Am o “meserie” in buzunar. Da, facultatea a fost intr-un totul alt domeniu (Jurnalism si Stiintele Comunicarii), dar nu strica sa stii sa folosesti pistolul de lipit.

Asta pina dai de littleBits. Jucariile astea se conecteaza magnetic. Nu ai nevoie decit de… imaginatie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*