WTF of the Day – Culmea kitsch-ului la Constanta

Cineva vrea sa vanda un apartament la bloc. Si nu orice apartament, ci unul in care a stat Regina Victoria, Nea’ Gogu Administratorul de bloc si o familie de manelisti. In acelasi timp, probabil.

Video spune totul. Si chiar daca eu nu am avut rabdare sa ma uit la toate detaliile, cineva imi spune ca elementul de mobilier de la minutul 1:58 face toti banii. Da, este o masa de calcat rufe folosita pe post de stand pentru televizor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*