Lista de link-uri – 12 noiembrie 2013

Mi-am propus sa deschid boio.ro si catre linkurile care ne scapa. Unele le postez pe Twitter, altele le vad si imi plac, ma intriga, ma socheaza sau ma amuza.

Cert este ca ele merita sa fie vazute si date mai departe. Nu sunt neaparat legate de tehnologie, dar imi propun sa le prezint si aici pentru a fi mai vizibile.

1. Nu as fi crezut ca exista asa ceva! Copii fortati sa lupte.

Inside the world of child cage fighting: Boys who are trained to attack in MMA arenas

2. Politia Locala din Bucuresti are probleme grave. Spaga, agresiuni… si asta e doar ceea ce apare la TV. Stiu ca si Politia Locala Constanta a avut probleme cu traficul de influenta si spagi…

Gluma cu Politia Locala

Un politist local din Sectorul 2, filmat cand cerea spaga

3. Un mesaj inteligent!

Fundația Romanian Business Leaders A Cumpărat O Pagină De Reclamă în ZF Pentru A-i Transmite Un Mesaj Lui Ponta

4. Stiai ca poti sa sincronizezi Keyboard Shortcuts de pe Mac cu cele de pe iOS?

Sync Your Keyboard Shortcuts Via iCloud In Mavericks

5. Totul este la oferta!

Silicoane la reducere. Pe bune?

6. Cum reactioneaza un om atunci cind e beat, dar stie ca a facut ceva foarte rau.

Povestea şoferului beat care a omorât o studentă pe trecerea de pietoni. Liviu “Pako” a stat ascuns sub o maşina de frica prietenilor victimei

7. Comedie? Asta e mai mult decit atit. Chiar vreau sa-l vad.

Bad Grandpa


Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. urmaresc boio pt tot ce tine de tehnologie (in special apple), aplicatii, setari, etc … eu NU vreau sa vad silicoane, copii abandonati, politica, manele, etc …

    desi cred ca la romani se citeste f mult si genereaza trafic tot ce este cancan, nu stiu ce urmaresti tu Adrian, sa ai trafic mare cu tot felu de persoane pe site sau esti axat pe o nisa

  2. @Ervin: daca urmaresti boio.ro de ceva vreme inseamna ca vezi si ce postez pe Twitter. Linkurile de aici sunt o parte dintre cele postate pe Twitter si le public pentru ca acolo mediul este mai volatil si link-urile interesante s-ar pierde.

    Pina nu demult, in sidebar am avut un Twitter Feed. Acum, din cauza unor probleme tehnice si a unor schimbari facute de Twitter, acest lucru nu mai este posibil. Am preferat sa re-postez periodic ce mi se pare interesant. Blogul nu va fi inundat de astfel de posturi, iar cititorii boio.ro sunt convins ca vor aprecia si astfel de linkuri care au legatura mai mult sau mai putin cu tehnologia.

    Pe de alta parte, pe boio.ro exista inca din 2006 si alte categorii. Nu este un blog exclusiv despre Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*