atacul piratilor

pirrates of the carribean - at world's end

daca tot vorbeam de filme la moda si produsele derivate…

DVD-ul "Pirates ofthe carribean – At world's end" este in toate magazinele din state. si multi iau teapa. pentru ca nu este vorba de film ci despre un disc care contine coloana sonora.

dar asta nu e tot. magazinele americane au fost luate cu asalt de produse care au pe ele numele peliculei in cauza. "cartea cu compas", "peticul de ochi de pirat cu abtzibild", "cartea de colorat", "figurine cu personajele filmului", "abtzibild-urile fosforescente", "echipamentul de lupta al lui jack sparrow", "tatuajele cu pirati" si nu in cele din urma "aventurile micului jack sparrow".

asta ca sa nu mai zic ca mai nou la cartoon network johnny bravo se intilneste cu pirati iar glumele de la talk-show-uri trebuie sa aiba legatura cu piratii.

nu e buna nici publicitatea asta in cascada. nu de alta, da ajungi sa nu-ti mai doresti sa vezi filmu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*