Legrand lansează pe plan local noua gamă de blocuri multipriză

Legrand lansează pe plan local noua gamă de blocuri multipriză

Compania Legrand lansează pe piața din România noua gamă de blocuri multipriză concepută pentru a simplifica modurile de utilizare și pentru a veni în întâmpinarea consumatorilor care își doresc spații cât mai organizate, atât prin produsele dedicate, cât și prin cele universale. Acestea oferă mai multă predictibilitate pentru fiecare spațiu și asigură organizarea optimă pentru toate ipostazele care necesită conectare simplă și eficientă.

Produsele din noua gamă reprezintă o soluție inovatoare în ceea ce privește organizarea, siguranța pe care o oferă și aspectul unic, prin care se diferențiază de restul produselor de acest tip.
Noile blocuri multipriză se remarcă printr-un design exclusiv, integrat în mod ideal în spațiile de lucru. Premiat de către IF Design Award 2021, blocul multipriză pentru zona multimedia a fost recunoscut pentru aspectul său plăcut, funcțiile pe care le oferă și modul simplu de utilizare pentru client.

Una dintre noutățile pe care le aduce gama de blocuri multipriză constă în produsele sale dedicate. Acestea sunt concepute pentru a ușura viața utilizatorilor și pentru a eficientiza timpul și spațiul de lucru al acestora. Indiferent de încăpere, fie că vorbim despre bucătărie, dormitor sau zona de living și sufragerie, blocurile multipriză din noua gamă reprezintă o soluție unică pentru conectarea mai multor dispozitive și pentru organizarea spațiilor de lucru.

Pe lângă aspectul plăcut, prizele plate și conectarea mai multor dispozitive mobile, noile blocuri multipriză oferă siguranță și reprezintă o alegere perfectă în acest sens. Funcția precum protecția la supratensiune, indicarea sarcinii și un disjunctor de siguranță integrat garantează liniștea indiferent de modul de utilizare.

„Noile produse din gama de blocuri multipriză vin în ajutorul utilizatorilor care derulează mai multe activități în același timp, reprezentând o soluție simplă și eficientă pentru organizare, siguranță și design integrat în spațiile de lucru.”, a declarat Călin Pașcalău, Director General Legrand România.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*