lectii de e-mailing pentru PeSeDei

“Ma numesc Radu Magdin si sunt ofiterul de presa al Delegatiei europarlamentare PSD. […]

Radu Magdin – Ofiter de presa al Delegatiei social-democrate romane in Parlamentul European

Tel. fix Bruxelles (nou): 00 32 (0) 2 28 32 791

Tel. mobil Bruxelles: 00 32 (0) 475 616 690

Tel. mobil Strasbourg: 00 33 (0) 637 762 969

Email: radu.magdin@europarl.europa.eu

Asa isi incepe scrisorica electronica “eroul” nostru. e de inteles ca pesedeii locali au trimis la “centru” toate adresele de email importante pentru ei si asa a ajuns omu sa faca prostii pe mail.

ce nu am inteles eu este: de ce e nevoie ca adresa mea de email sa fie trimisa la toata lumea? pai de aia s-a inventat campul de BCC la email (adik blind carbon copy, adik sa trimiti mailu pe…ascunse la toti) .

astea sunt contactele PSD. nu le-am pus aici ca sa fie spamate. cel care trebuie umplut de spam este domnu Magdin.

din pacate asta e o practica foarte comuna tuturor institutiilor. asa te trezesti, ca jurnalist, ca primesti mailuri de la tot felul de la tot felul de indivizi care nu stiu sa dea decit copy/paste si SEND!

update: postul si-a indeplinit scopul asa ca am decis sa scot lista de adrese de aici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

 1. Domnuuuu’, scoate te rog adresa mea de e-mail din lista asta care ai publicat-o, ca ma indexeaza botii si n-o sa stiu pe unde sa scot camasa cand o sa ma trezesc cu inbox-ul plin de spam.

  Serios, fa un print sceen dupa lista asta si o sa fie toata lumea fericita.

  Multumesc

 2. thanks

  ne-ai facut un imens deserviciu

  de altfel e singura colectie de mailuri publica…

  daca e intr-adevar te deranjeaza, please, sterge lista asta.

  repet, e singura colectie de mailuri publica, deci, presupun, singura sursa de inspiratie a spam-urilor

 3. vreau sa fac si eu o farsa pentri iubirea mea se numeste gabi daca se p oate astept cu nerbdare cu drag irina va pup nr meu este 0747755846

 4. Il caut pe Adrian Cochino din Braila .A terminat jurnalism in Bucuresti la Hyperion prin 2000.Acum este in Bucuresti ,cred .Dati-mi de stire daca aflati ceva

 5. am primit si eu azi un Delivery Status Notification (Failure), ca cica as fi trimis un mail la laura.chiriac@afp.com, lucru pe care nu l-am facut la viata vietii mele ever.
  Si la o cautare pe google a adresei am ajuns aici :D

  interesant…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*