how to crash yahoo servers

“ATENTIE! pe 1 septembrie 2007 ora 20:00 (ora romaniei) batem toate recordurile intram pe mess toata lumea …. e seara noastra! o sa fim toti online..sa vedem cum e sa fie toata lista online .. tu nu trebuie decat sa trimiti acest mesaj la toata lista ta si sa intri pe 1 septembrie la ora 20:00 pe mess! (mass)….sorry de mass”

asta e sin ciclul, sa nu moara doar capra lu Skype. si daca tot e venit vorba de skype, am primit mail de la baieti azi si ma invita sa-mi upgradez versiunea de software…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*