de ce ai nevoie pentru un blog

blog-ul a devenit pentru mine si pentru toti cei care fac asta cu regularitate o jucarie care cere timp si resurse (atit financiare cit si de alta natura).

la inceput o conexiune buna si un cont pe wordpress.com imi erau de ajuns. acum insa paleta de software e mult mai larga.

o iau pe rind. de baza: conexiune la net+ Firefox si wordpress cu plug-in-urile si resursele de rigoare.

la scris si la blogging-ul de zi cu zi ma ajuta Windows Live Writer (mai mult de 80% din texte sunt scrise cu el) si apoi FileZilla pt acces la ftp.

apoi pt poze folosesc un aparat foto olympus Miu 770, sau un sony. nu lipseste adobe photoshop pt ca tre sa mai aplic un watermark ca sa nu fie furate preluate fara acceptu meu. apoi le incarc fie pe ftp-ul propriu, fie pe photobucket.

pt video: camera video sony Mini DV, iar pt post-procesare urmeaza Sony Vegas 7 sau Pinnacle Studio 9 si Dr. DivX

pt design & tweeks: am nevoie de prieteni sau cunostinte care se pricep. apelez la ei daca nu imi iese ceva. de cele mai multe ori ma joc cu php-ul de unu singur pina stric si apoi repar totu. am vazut ca vali da sfaturi blogosferei pentru evitarea erorilor. nu le comentez. unele sunt folositoare, dar altele tin de gustul si imaginatia bloggerului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*