laptopul de 10 dolari

nici nu si-a facut bine aparitia pe piata laptopul de 100 dolari ca niste baitei din india vor sa lanseze laptopul de 10 dolari. ideea nu e noua, ba chiar are vo 2 ani vechime, dar abia acum guvernul Indian a acceptat sa o puna in practica. 

singura problema e ca daca laptopulde 100 $ a costat 175, cel de 10 costa in realitate 45 dolari! dar inventatorii zic ca il vor scoate muuult mai ieftin. 

o sa-mi iau si eu vo 30 bucati, sa fie de unica folosinta: cind s-a terminat bateria il arunc. sper sa nu fie totusi cu manivela… 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. cam asa ar trebui: cu manivela si display pe beculete, avand in vedere ca doar o baterie costa mai mult :)

  2. Nu stiu cat costa o celula pentru baterie solara (parca citisem undeva ca vreun dolar). Eu banuiesc ca va putea fi folosit doar ziua sau la lumina, la fel ca unele calculatoare de mana, care sa recunosteam, nu sunt scumpe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*