experiment de blog

am sa incerc in perioada urmatoare (o luna, sa zicem) un experiment. e o chestie pe care vroiam de mult sa o testez in blogosfera romaneasca. o sa vedem daca si cum merge. 

rezultatele o sa le citesti aici, pe boio.ro la finalul experimentului si tot atunci o sa afli in ce a constat jucaria. din pacate o sa fiu conditionat de accesul la internet, dar …i'll do my best ;)

let the fun begin :) 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. adrian boioglu - tot mai sus » Blog Archive » redesenare de identitate

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*