lama evolutiei

evolutia in tehnica e evidenta si de fiecare data cind apare ceva nou, ma intreb cum am putut sa traiesc fara sa am produsu in cauza…

ciudat este cind mi se intimpla asta cu produse de zi cu zi cum ar fi aparatul de ras. de cind mi-am luat gillete-ul nou cu 6 (sase) lame realizez cit de …primitiv eram cind foloseam aparatul cu 3 lame.

si acum cind vad o reclama la mach 3 mi se pare ca nici nu se poate compara cu gilette fusion power. pai cele 5 lame normale fac toti banii. daca la asta mai adaugi si lama de pe spatele aparatului  – aia pt perciuni si jucaria care electrizeaza firul de par in timp ce te "razuiesti"… deja esti un maestru barbier… :)

si cind ma gindesc ca bunicul meu folosea briciul…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*