iPhone dauneaza grav…MacOS Leopard-ului

urmatorul sistem de operare mac va fi lansat cu 6 luni intarziere. baietii de la apple au venit cu o scuza de doi lei pentru asta…cica proiectul iPhone a fost atit de greu de realizat incit au avut nevoie sa detaseze niste oameni care lucrau la "MacOS Leopard". 

ca sa se spele de pacate, apple a lansat si o versiune de boot camp care face ca windows vista sa fie instalat pe computerele apple.

cu alte cuvinte Leopard e de mii de ori mai bun decit Vista, dar nu exista inca. pina atunci tociti-va nervii cu produsele concurentei folosind computerele noastre…

update: gurile rele zic ca Leopard nu a iesit pentru ca avea prea multe bug-uri. cum adik apple face software cu bug-uri??? pai nu asa am invatat la scoala…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Cred ca decizia Apple de a trece de la platforme propietare la platforme care pot suporta Microsoft Windows a fost ori una din cele mai bune idei ori una din cele mai proaste. Inca ramane de vazut cum vor evolua lucrurile odata cu lansare Vista SP si a Leopard. Eu zic ca dupa aceste 2 lansari va fi game on in razboiul sistemelor de operare, razboi in care intra si Linux cu ajutorul interfetei Beryl, asemantoare cu ce are Vista, si cu ajutorul pretului, gratis.

1 Trackback / Pingback

  1. adrian boioglu - tot mai sus » Blog Archive » leopard gata pentru beta-testeri

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*