iPhone dauneaza grav…MacOS Leopard-ului

urmatorul sistem de operare mac va fi lansat cu 6 luni intarziere. baietii de la apple au venit cu o scuza de doi lei pentru asta…cica proiectul iPhone a fost atit de greu de realizat incit au avut nevoie sa detaseze niste oameni care lucrau la "MacOS Leopard". 

ca sa se spele de pacate, apple a lansat si o versiune de boot camp care face ca windows vista sa fie instalat pe computerele apple.

cu alte cuvinte Leopard e de mii de ori mai bun decit Vista, dar nu exista inca. pina atunci tociti-va nervii cu produsele concurentei folosind computerele noastre…

update: gurile rele zic ca Leopard nu a iesit pentru ca avea prea multe bug-uri. cum adik apple face software cu bug-uri??? pai nu asa am invatat la scoala…

1 Comment

  1. Cred ca decizia Apple de a trece de la platforme propietare la platforme care pot suporta Microsoft Windows a fost ori una din cele mai bune idei ori una din cele mai proaste. Inca ramane de vazut cum vor evolua lucrurile odata cu lansare Vista SP si a Leopard. Eu zic ca dupa aceste 2 lansari va fi game on in razboiul sistemelor de operare, razboi in care intra si Linux cu ajutorul interfetei Beryl, asemantoare cu ce are Vista, si cu ajutorul pretului, gratis.

1 Trackback / Pingback

  1. adrian boioglu - tot mai sus » Blog Archive » leopard gata pentru beta-testeri

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*