google arunca banu pe masa

3,1 miliarde dolari pentru o companie care da bine sa o ai in portofoliu. google a anuntat in seara asta ca a cumparat doubleclick. si a licitat cu 50% mai mult decit principalulcompetitor – microsoft.

doubleclick se ocupa printre aletele de marketing digital, adik stie sa faca reclama online si cistiga bine din asta daca google a platit 3,1 miliarde cash pentru ea.

miscarea lu google contribuie la cresterea celor doua "uzine" pe piata media si de advertising. in plus, baietii de la google au demonstrat ca sunt in stare sa le ia fata celor de la microsoft fara drept de apel…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. adrian boioglu - tot mai sus » Blog Archive » microsoft nu doarme

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*