la un pas de iPhone

usor-usor apple ne aduce iPhone. mai un email in care zice "talk to you soon", mai o reclama cu nume grele difuzata la oscar-uri, mai o alta prin japonia. 

pina una-alta, pe e-bay poti sa-ti cumperi deja iPhone. vinzatorul insa te previne ca nu il va trimite pina in iunie, atunci cind apare oficial pe piata.

cingular, compania de telefonie mobila care a obtinut contractul cu apple zice ca il scoate la vinzare pe 11 iunie. nu se stie inca data de lansare in europa, dar am aflat ca in japonia va fi in magazine abia in 2008.

nu mi-am schimbat telefonul de 4 ani juma. folosesc pt nevoile de zi cu zi un nokia 6310i. poate ca a venit timpul sa merg mai departe asa ca ma gandesc serios la un iPhone. sunt dispus sa platesc si cei 500$ pe care ii cer producatorii. dar totul depinde de ce va avea in el…

2 Comments

  1. eu nu sunt fan apple. sunt fan google si recunosc ca imi place design-ul produselor apple. atit. functionalitatea lor lasa insa de dorit.
    cind mi-am luat mp3 player am scotocit netu o luna pina am gasit ceva mai bun decit ipod-ul: un mp3 player de la creative: “zen v plus”. si nu regret ca am facut pasul…
    anyway, nice blog. cred ca o sa ma apuc si eu sa scriu in engleza. vroiam de mult sa fac asta dar nu am avut timpul sau dispozitia necesara..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*