reclama de tip nou pt filmele tari

trailer-ul de la noul "die hard" ruleaza pe… you tube. mi se pare f normal. ce rost are, ca producator sa dai bani unui cinema sa-l difuzeze pe marele ecran. daca omu nu se duce la cinema de fel nu vei reusi sa-l aduci acolo daca nu vede ce mai iese pe piata. in plus, la tv e prea scump sa dai un trailer de peste doua minute.

solutia e simpla si recirproc avantajoasa: il dai pe youtube si ai jumatate de milion de vizionari intr-o singura zi!!! le convine si baietilor de la youtube si iti convine si tie, ca producator.

traileru e intr-adevar bun si te face sa vrei sa vezi filmu. asta daca iti place genu', sau… de bruce willis. eu zic DA si intr-un caz si in altul: mi-au placut si restul filmeor din seria "die hard", iar bruce willis joaca in filmul meu preferat: "6th sense". tu ce zici de traileru de mai jos? 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Pare interesant filmul, trailerul mi-a dat impresia asta (adică ÅŸi-a atins scopul :) ). La prima vizionare nu putem decât să ne bucurăm că Bruce o să aibă jucării mai mari ÅŸi mai sofisticate de distrus, iar efectele speciale vor ieÅŸi mai spectaculoase ca oricând…

  2. Efectele speciale intr-adevar se vede ca vor fi foarte spectaculoase. Totusi traileru este cam ciudat. Prea lung, as zice. Si nu se tine pe aceeasi linie, schimba stilul montajului permanent. Oricum m-a convins sa vad filmul cand apare si asta era si ideea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*