reclama de tip nou pt filmele tari

trailer-ul de la noul "die hard" ruleaza pe… you tube. mi se pare f normal. ce rost are, ca producator sa dai bani unui cinema sa-l difuzeze pe marele ecran. daca omu nu se duce la cinema de fel nu vei reusi sa-l aduci acolo daca nu vede ce mai iese pe piata. in plus, la tv e prea scump sa dai un trailer de peste doua minute.

solutia e simpla si recirproc avantajoasa: il dai pe youtube si ai jumatate de milion de vizionari intr-o singura zi!!! le convine si baietilor de la youtube si iti convine si tie, ca producator.

traileru e intr-adevar bun si te face sa vrei sa vezi filmu. asta daca iti place genu', sau… de bruce willis. eu zic DA si intr-un caz si in altul: mi-au placut si restul filmeor din seria "die hard", iar bruce willis joaca in filmul meu preferat: "6th sense". tu ce zici de traileru de mai jos? 

2 Comments

  1. Pare interesant filmul, trailerul mi-a dat impresia asta (adică ÅŸi-a atins scopul :) ). La prima vizionare nu putem decât să ne bucurăm că Bruce o să aibă jucării mai mari ÅŸi mai sofisticate de distrus, iar efectele speciale vor ieÅŸi mai spectaculoase ca oricând…

  2. Efectele speciale intr-adevar se vede ca vor fi foarte spectaculoase. Totusi traileru este cam ciudat. Prea lung, as zice. Si nu se tine pe aceeasi linie, schimba stilul montajului permanent. Oricum m-a convins sa vad filmul cand apare si asta era si ideea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*