La Realitatea TV

Stii sa tii un secret?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

20 Comments

  1. Mult succes in relatia contractuala cu ei, pentru ca in ceea ce priveste informatiile pe care sunt sigur ca le vei furniza, deja sunt sigur si linistit ca vor fi la cel mai inalt nivel de profesionalism si echidistanta. Poate ca si prin aceasta miscare, sunt sanse ca Realitatea TV sa redevina un post axat strict pe informare si nu pe manipulare sau informare partinitoare. Mi-ar place sa se intimple lucrul acesta.

    Inca odata, felicitari si multa bafta.

  2. @Dan Botoca: Eu stiu ca imi voi face treaba corect. Obiceiurile capatate dupa 10 ani de presa si 5 ani de America nu se uita.

    @Calinio, Andrei Gherghe: da.

  3. sa ma bucur sau sa ma intristez ca ai revenit in Ro?
    imi pare insa rau ca nu mai esti la tvr. succese, cu pretuire

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*