1 an cu Instagram

Instragram este una dintre aplicatiile mele preferate de pe iPhone. Si asta pentru ca imbina doua lucruri dragi mie: fotografia cu un design placut.

Pe 28 octombrie 2010 postam prima mea poza dintr-un Hotel din San Francisco. De atunci am publicat prin Instagram 192 poze, am capatat 187 followeri si 563 like-uri.

Le multumesc si followerilor mei @dete, @adrianmarin, @axeexcess, @bogdans si @lili_t. Ei sunt cei care apreciaza cei mai mult instagramele.

Daca nu ai iPhone, poti sa-mi vezi pozele si pe Flickr.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Adi, sa stii ca si eu te urmaresc tot de anul trecut :))
    Si da, din cand in cand imi mai apreciezi si tu pozele mele, dar cel mai mult eu.
    Ai niste poze super !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*