Kyndryl își extinde strategia tech și serviciile de integrare pentru a încuraja transformarea digitală a clienților săi

Laptop. FOTO Pixabay.com

Kyndryl (NYSE: KD), cel mai mare furnizor de servicii de infrastructură IT la nivel global, prezent și în România, anunță astăzi lansarea Kyndryl Consult, o nouă ramură a companiei care combină expertiza vastă de consultanță a Kyndryl cu soluții de integrare tehnologică de vârf. Cu o echipă globală extrem de bine pregătită de consultanți, arhitecți de sistem și dezvoltatori, Kyndryl Consult va ajuta atât noii clienți, cât și pe cei existenți, să se adapteze în medii tehnologice complexe și să-și accelereze rezultatele de business.

Serviciile vaste ale Kyndryl Consult acoperă expertiza esențială în procese, strategii și operațiuni IT; accelerare cloud nativă și hibrid; modernizarea aplicațiilor și mainframe-urilor; AI data și analytics; capabilități de calcul de rețea, edge computing și servicii de securitate și reziliență.

„Kyndryl este dispus să vină în întâmpinarea nevoilor clienților oriunde s-ar afla aceștia în călătoria lor în cloud, aducând o abordare pragmatică modulară a modernizării IT, indiferent de punctul de plecare. Compania acordă o importanță deosebită securității și rezilienței, precum și o nouă abordare a modului de a inova o infrastructură IT modernă”, a declarat Gard Little, Vice President of Research, IDC.

Pe măsură ce companiile din întreaga lume se luptă să atingă câștigurile proiectate din proiectele IT, multe dintre acestea caută noi modalități de a stabili un ciclu de agilitate tehnologică, reziliență și îmbunătățiri de business care permit companiilor să rămână competitive. Kyndryl Consult răspunde acestei provocări unind viziunea de co-creare a Kyndryl Vital și platforma deschisă de integrare a insight-urilor colectate din date în timp real a Kyndryl Bridge, pentru a rezolva probleme complexe, lucrând alături de clienți și parteneri la proiecte ce pot fi realizate și care aduc rezultate concrete.

Împreună, Kyndryl Consult, Kyndryl Bridge și Kyndryl Vital Kyndryl reprezintă o abordare închegată, care ajută clienții să vizualizeze rezultatele pe care le doresc, să proiecteze și să implementeze soluțiile și să evalueze rezultatele, în timp ce își dezvoltă continuu infrastructurile IT pentru viitor.

„Clienții au nevoie de un partener de servicii care să fie dispus și capabil să lucreze alături de ei, de la proiectare până la execuție și înapoi la noi descoperiri ce permit proiecte măsurabile de transformare IT”, a declarat Mark Slaga, Global Practice Leader, Kyndryl Consult.

„Kyndryl Consult oferă expertiză tehnică profundă, cu o experiență acumulată pe parcursul a mai multor decenii de proiecte de succes în diferite industrii, împreună cu o platformă tehnologică stabilă susținută de un ecosistem larg de parteneri care pot ajuta companiile să găsească rezolvarea problemelor, să depășească provocările și să inoveze continuu pentru a-și atinge obiectivele de afaceri”, a adăugat Mark Slaga.

Datorită accesului la un ecosistem global puternic de parteneri și conexiuni al Kyndryl, Kyndryl Consult îi ajută pe clienți să genereze rezultate financiare mai puternice și pune la dispoziție soluții și strategii tehnologie pentru a proiecta, implementa și atinge obiectivele lor de transformare digitală. Cu o experiență esențială de zeci de ani, Kyndryl Consult se concentrează pe crearea unui cadru propice de modernizare continuă a domeniului IT.

„Am ales Kyndryl Consult ca partener de încredere pentru transformarea IT la nivelul întregului campus al Spitalului Universitar din Mainz. În calitate de furnizor de infrastructură critică în sectorul german de asistență medicală, am apelat la Kyndryl pentru expertiza sa dovedită în serviciile de consultanță orientate către client și know-how-ul din industrie”, a declarat dr. Christian Elsner, CFO, Centrul Medical Universitar din Mainz, Germania.

„Arhitecții de sistem și consultanții Kyndryl ne ajută să regândim și să modernizăm infrastructura, să simplificăm procesele IT complexe precum și în migrarea centrului de date cu viteză și siguranță. Accesând  prezența lor locală și competențele globale deopotrivă, am beneficiat de abordarea Kyndryl, independentă de furnizor, dar și de ecosistemul extins de parteneri și așteptăm cu nerăbdare continuarea colaborarii cu Kyndryl Consult”, a adăugat Elsner.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*