KFC pe butuci

 nu credeam ca in era fast-food-ului as putea sa vad un kfc in faliment. mi s-a intimplat ieri pe o insula din apropiere de puerto rico. (deci pe teritoriul Statelor Unite). 

KFC USVIaminteam de acelasi KFC intr-un post de la sfirsitul anului trecut. atunci ziceam ca ar merita sa fie inchis de OPC-ul lor american pentru gravele deficiente de igiena. 

pina mai acu vo 2 zile in cladirea din imagine se prajeau pui si cartofi prajiti. afacerea a cazut si KFC s-a retras din zona. acum cladirea este data spre inchiriat de catre patronul mall-ului din apropiere. se ofera cineva cu niste fornetti sau placinta cu brinza?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. tu crezi ca kfc sau mc donald’s traiesc de pe urma puilor si cartofilor prajiti? adevarata afacere este una imobiliara.nu ai observat ca toate sunt ajezate la intersectii sau zone cu un pret foarte ridicat? in momentul cand vor vinde terenurile acestea deja vor avea preturi inzecit mai mari.

  2. gresesti dany. normal ca traiesc de pe urma a ceea ce vind. nu numai mancare ci si alte produse. majoritatea locatiilor kfc si mac sunt in mall-uri si evident ca sunt inchiriate. ei nu au locatii proprii ci sunt doar chiriasi. deci bani f multi nu vor scoate.

  3. KFC pe o insula in apropiere de Puerto Rico,naspa,cred ca nu aveau prea multi clienti,majoritatea turistilor cred ca erau satui de pui si cartofi asa ca mergeau in alte locatii cu specific local si erau mai incantati.De aici si falimentul,sa sti ca nu-mi pare rau.Sa traiasca si localnicii din turism nu numai marile companii.

  4. @andrei: tocmai asta este …clienti aveau cu miile in fiecare zi. asta pt ca insula e destinatie turistica f vizitata. si poate ca jumatate dintre ei erau localnici. americani fiind, ei tot cu d-astea se indoapa. specificul local in insulele americane inseamna kfc, burger king, mcdonald’s, wendy’s si eventual starbucks…

1 Trackback / Pingback

  1. Voteaza acest post pe wins.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*