in cautare de blonde

Nici nu s-a incheiat bine circul (aaa…procesul) inmormintarii lui Anna Nicole Smith ca o casa de productie americana a inceput deja sa caute nu o blonda ci doua care sa joace in povestea vietii starletei.

Omul din spatele acestui proiect sustine ca vrea sa gaseasca o blonda mai tinara si una la vo 35 ani care sa apara in film. Pelicula se anunta de pe acum a fi una de succes. Pe scurt o sa avem o blonda care s-a maritat cu un individ de 80 ani, care era putred de bogat. la scurt timp, moshu a murit iar tinara i-a mostenit averea. Cind Anna-Nicole Smith a aparut in Playboy era deja celebra. Citiva ani mai tarziu, baiatul ii moare, cel mai probabil din cauza unei supradoze. Aceeasi soarta o are si starleta. Ea a fost inmormintata abia dupa un proces de doua saptamani a carui miza erau in primul rind banii lasati in urma de Anna-Nicole.

Noul mostenitor al averii este bebelusha de numai un an a vedetei. Si povestea nu se incheie aici: fostul sot, fostul amant si mama blondei se judeca pentru a obtine paternitatea copilului. Doar asa pot intra si in posesia banilor. A …si actiunea se va petrece numai in bahamas, florida si pe alte plaje insorite ale caraibelor.

2 Comments

  1. Multe si cu creier de bibilica vor gasi la noi.Ele sunt dornice sa lucreze in state,asa incat spune-le producatorilor sa vina si sa le” testeze”.Iti spun ca merita,poate iti tragi un comision bunicel.OK?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*