in cautare de blonde

Nici nu s-a incheiat bine circul (aaa…procesul) inmormintarii lui Anna Nicole Smith ca o casa de productie americana a inceput deja sa caute nu o blonda ci doua care sa joace in povestea vietii starletei.

Omul din spatele acestui proiect sustine ca vrea sa gaseasca o blonda mai tinara si una la vo 35 ani care sa apara in film. Pelicula se anunta de pe acum a fi una de succes. Pe scurt o sa avem o blonda care s-a maritat cu un individ de 80 ani, care era putred de bogat. la scurt timp, moshu a murit iar tinara i-a mostenit averea. Cind Anna-Nicole Smith a aparut in Playboy era deja celebra. Citiva ani mai tarziu, baiatul ii moare, cel mai probabil din cauza unei supradoze. Aceeasi soarta o are si starleta. Ea a fost inmormintata abia dupa un proces de doua saptamani a carui miza erau in primul rind banii lasati in urma de Anna-Nicole.

Noul mostenitor al averii este bebelusha de numai un an a vedetei. Si povestea nu se incheie aici: fostul sot, fostul amant si mama blondei se judeca pentru a obtine paternitatea copilului. Doar asa pot intra si in posesia banilor. A …si actiunea se va petrece numai in bahamas, florida si pe alte plaje insorite ale caraibelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Multe si cu creier de bibilica vor gasi la noi.Ele sunt dornice sa lucreze in state,asa incat spune-le producatorilor sa vina si sa le” testeze”.Iti spun ca merita,poate iti tragi un comision bunicel.OK?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*