ce ai face in California?

dap. mai am un pas si ajung acolo. ce ai face daca ai ajunge in California?

pina acum un coleg mi-a zis ca pe acolo nu te aresteaza nimeni daca ai un joint de marijuana in buzunar. nu ma pasioneaza chstiile de genu… asa ca astept si alte idei :)

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Depinde unde in California. Las Vegas e OK dar SF nu mi-a placut de loc. prea multi aurolaci pe strazi, politie am vazut doar cand a fost o manifestatie… Prea multa nesiguranta in aer, droguri la colt de strada, zone nesigure…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*