Keep Everything

O aplicatie care mi-a atras atentia. Merge pe OS X si pe iOS si iti sincronizeaza tot ce salvezi prin Dropbox. Partea cea mai buna este ca “Keep everything” este Free, iar functionarea ei este destul de simpla.

Pe iOS se folosesc de un mic hack. Aplicatia trebuie sa fie deschisa in background in ultimele 3 minute.

Observ ca exista si un in-app purchase pentru 9.99 dolari (pentru Mac) si 4.99 dolari pentru iOS care iti aduce functii premium. Deocamdata aceste functii nu exista inca.

Da, stiu ca exista Dropbox si Pocket care fac asta de o suta de ori mai bine. Avantajul acestei aplicatii este legat de faptul ca totul se intimpla in contul tau de Dropbox, nu pe serverele lor.

Pe de alta parte “Keep Everything” te lasa sa editezi articolele salvate si au o aplicatie buna pentru OS X.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*