Google Mobile: Pizza

Urmareste clipul de mai jos…

Te-ai plictisit dupa primele 4 minute? Well, hai sa-l facem mai interesant. Uita-te la ce e in spatele omului…

La fel de plictisitor? OK, clipul are o citeva Easter Eggs. Apasa pe mingea de baschet de la 0:42, pe cuvintul “azzip” de la 1:22, apoi pe focul de la 1:47 sau pe cuvintul “Florida” de la 4:39. Capul calului de la 5:49, dinozaurul de la 6:36, Mos Craciun de la 7:58 sau painea prajita de la 9:06 si deja devine interesant.

Nu ti s-a facut pofta de pizza inca?

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*