jurnalismul cu interes la antena 1

antena 1 da o stire in care fac comparatie intre litoralul romanesc si cel bulgearesc.

reporterul care a mers in albena filmeaza la piscina, la sala de sport si in alte locatii interioare. dau aceleasi imagini din 10 unghiuri diferite. nici macar nu au avut bunul simt sa schimbe locatia.

reporteru de a mamaia ia niste cadre cu plaja neamenajata. nu se duce intr-un hotel (ca doar avem si noi unitati de 4-5 stele). numai imagini exterioare, cu atentie la detalii gen gunoaie si crengi.

punctul culminant este afirmatia ca in romania bate vantu si e frig, iar la bulgari e cald.

jurnalism facut cu fundu in interesul cui?

mda, in romania e mizerie. si la bulgari la fel. si noi avem hoteluri de 5 stele care au piscina si care sunt deschise 365 zile/an si ei au gunoaie pe plaja.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. @alexandra: nu am facut. si nu as fi facut. asta e prea de tot.
    una e sa spui ce e in mamaia si alta e sa compari gunoaiele de la noi cu un interior de hotel de la ei.

    asta e pe fata…

  2. Si eu am fost in Bulgaria in septembrie 2007. Pe drumul spre bulgari ma gandeam: ca naiba nu mi-oi fi luat eu bilet la noi! Fost vazut placut! ( mai putin mancarea de la all inclusive). Plaja era super ok. Singurii care se dadeau aiurea in spectacol erau….. ghici….romanii. La intoarcere zic hai sa trec prin Neptun pe la steaguri. M-am felicitat ca nu am ales Neptunu`. Mi-a placut la Albena curatenia care era si in statiune. Atmosfera linistita mi-a adus aminte de vacantele copilariei de la Neptun

  3. intamplator am vazut si eu aceasta stire in seara aceasta si pe tot parcursul ei m-am gandit cine a dictat-o, pentru ca era clar din felul in care era prezentata aceasta stire ca ceva sau cineva are un interes. nu era vorba de a trezi spiritu competitiv din inima turismului romanesc, ca vezi doamne daca la ei se poate de ce nu si la noi, ci se arunca pe fata cu noroi in turismu nostru in favoarea lor, era o invitatie directa si pe fata, ceva de genu, hai sa mergem cu totii acolo ca e raiu pe pamant la preturi de nimic. si in final intrebarea mea ramane… cine si de ce arunca cu atat noroi in ce avem si in general in tara asta? ne e rusine de ce suntem? si daca da de ce nu facem lucrurile sa se miste intr-o alta directie fara a spune in fata intregii lumi: pentru noi nu mai e nici o sansa!

1 Trackback / Pingback

  1. bloggerii pe locul 3 | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*