Jump Cable – incarcator si baterie pentru telefon

Imi place ideea asta. Jump e un incarcator pentru telefon. Vine cu mufa Lightning pentru iDevices sau cu microUSB pentru orice alt telefon. Dupa ce iti incarca telefonul incepe sa-si incarce bateria proprie. Aceasta te ajuta sa mai primesti energie pentru a incarca telefonul pina la 30% in plus atunci cind ai neaparat nevoie.

E mic, costa 40 dolari (+10$ expedierea in afara US) si poate fi acum comandat acum de pe Kickstarter.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Faptul ca nu trebuie sa mai tii minte sa incarci bateria produsului care iti incarca telefonul atunci cand ramane fara baterie, face toti banii.

    Bagat la shopping … thx!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*